OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 15:40

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - A börtönben ülő Czeglédy védőügyvédje képviseli az MSZP-Párbeszédet a Nemzeti Választási Bizottságban

    Újabb megdöbbentő bizonyíték látott napvilágot Czeglédy-ügyben. A börtönben ülő Czeglédy Csaba védőügyvédje, Litresits András képviseli az MSZP-Párbeszéd pártszövetséget a Nemzeti Választási Bizottságban. Ez ismét bizonyítja, hogy Czeglédy Csaba a baloldal teljes védelmét élvezi és a maffiabaloldalon teljes az összefonódás. Meggyőződésünk, hogy azért, mert Czeglédy Csaba az MSZP és a DK közös titkos pénztárnoka, aki a törvényeket megkerülve politikai kampánymegrendeléseket és illegális kampányfinanszírozást végzett a baloldalnak, ezért is akarják kihozni őt a börtönből.

Budai Gyula
országgyűlési képviselő

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.