OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 17:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Az ellenzék  kiáll egy nőbántalmazó mellett és együtt ünnepel vele -  Reagálás az ellenzék (Karácsony Gergely, Szél Bernadett, MSZP) nőnapi nyilatkozataira

    Az ellenzéki pártok nőnapi üzenetei csak üres beszédek. Valójában annyira becsülik a nőket, hogy nincs közöttük egyetlen egy sem, aki elítélte volna és lemondásra szólította volna fel Juhász Pétert, az Együtt elnökét és országgyűlési képviselőjelöltjét, aki bántalmazta élettársát és terrorizálta családját. Sőt, Karácsony Gergelytől kezdve a szocialistákon át Gyurcsány Ferencig együtt ünnepelnek vele.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.