OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 21:21

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Az AQUILA Párt 5 éves születésnapi közleménye

    Az AQUILA Párt alapító okmánya szerint is, a magyar népünk keresztény erkölcsi megmaradása, Isten szolgálatára alakultunk, hogy példát mutassunk arra, lehet így is pártot működtetni.  Létünkkel szolgálunk, hogy lehet hazugságmentesen, korrekten, keresztény erkölcsöt betartva pártot fenntartani. Igaz, nem vonzó az embereknek – elszoktak ettől a keménységtől –, az alakulási létszámunk standard, de az országban külső támogatónk, minket szerető emberek száma 1000 felett van.  
Most ünnepeljük az 5 éves születésnapunkat. Ez idő alatt sem 2014-ben, sem most NEM VETTÜNK FEL EGY FILLÉRT SEM AZ ÁLLAMTÓL. Így nem vagyunk kamupárt. 5 éve van programunk, mely a honlapunkon www.aqp.hu látható. Rendszeresen vezetett honlapunkon mindig leírjuk a véleményünket, meglátásainkat társadalmi anomáliákról, és arról is, hogy tennénk mi jobban. Mi nagyon szegény párt vagyunk, ami a lehetőségeinket erősen behatárolja, ezért ezzel és a karitatív tevékenységünkkel tudjuk szolgálni a népünket, a társadalmat. Most 3 fő országgyűlési jelöltünk van, akik kizárólag közülünk kerülhetnek ki. Köszönjük a lakosságnak azt, hogy nagyon gyorsan össze tudtuk szedni az aláírásokat, és aki beteg volt, szegény és elesett, tudtunk a lelkén segíteni, és őszintén beszélgethettünk velük arról is, hogyan lehet jobb. Mi, Isten SAS-ai = AQUILA, a katolikus hitünk szerint cselekszünk és élünk. Köszönjük a támogatóinknak a segítségét.


     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.