OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 10., szombat 12:53

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 10., szombat (OS) - Liberálisok: Tarlós István zárja ki Orbán családját a budapesti közvilágítás fejlesztéséből!

    A Magyar Liberális Párt szerint fennáll a gyanú, hogy Orbán Viktor vejének cége a közvilágítási tenderen keresztül a főváros pénzére is rátenné a kezét. Bár a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. által kiírt jelentkezési határidő már egy hónapja lejárt, sem a BDK, sem a fővárosi vezetők nem hajlandóak elárulni, hogy szerepel-e a több mint egymilliárd forintos tender ajánlattevői között az Elios.

Nem elég, hogy a gyanú szerint Tiborcz István cége a tisztességes közbeszerzést kikerülve uniós pénzek milliárdjait szerezte meg, de rossz minőségben és a piaci árnál jóval drágábban végezte el a rábízott munkát.

Sorra bukkannak fel az Elios-botrányban érintett városok, eddig 30 település keveredett korrupciós gyanúba, Budapest vezetése viszont hallgat, mint a sír. Úgy tűnik, Tarlós István nem tudja eldönteni, hogy mivel szolgálja inkább a Fidesz érdekeit: ha megnyereti a tendert az Eliossal, vagy ha nem. A Liberálisok szerint félő, hogy a főpolgármester a választások utánra akarja halasztani a döntést, ami gyáva és erkölcstelen lépés lenne a részéről.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.