OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. március 13., kedd 10:45

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - Kósa Lajos kezelésében lévő 4,350 millliárd euró összeggel kapcsolatban haladéktalanul nyilatkozatot várunk

    Az Egyesület elnökségének határozott álláspontja, hogy a forintárfolyam svájci frankkal szembeni gyengülése mögött spekulánsok állnak, ezért hivatkozással az mno.hu és a Magyar Nemzetben 2018. március 13. napján megjelent cikk tartalmára, melynek címe "Kósa Lajos mert nagyot álmodni", felhívjuk Kósa Lajos miniszter urat, hogy teljeskörű és részletes nyilatkozatot tegyen, hogy milyen pénzeket, kinek a pénzét és pontosan milyen módon és mely időszakban, mi célból, illetőleg hogyan kezelt. Az Egyesület elnöke Falus Zsolt Ferenc korábban egy riportban (hírtv) nyilvánosságra hozta, hogy a devizahitelezésben a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank is szerepeket vállalt, mely szerepvállalás során hatalmas árfolyamnyereségük keletkezett a forintgyengülés miatt, így ha igaz, hogy a cikkhez csatolt közokirat szerint Kósa Lajos miniszter személyesen kezelhetett 1300 milliárd forint összegű vagyont, akkor már nem csak államilag, hanem a kormánytagok személyesen is a forintárfolyammal szemben befektetéseket eszközölhettek, akkor bizonyított, hogy a devizahitelesek bennfentes pénzpiaci spekuláció áldozatai, mely súlyos bűncselekmény, ezért a devizahiteleseket kártérítés illeti, valamennyi végrehajtást és kilakoltatást azonnal fel kell függeszteni és meg kell szüntetni!
    
     Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.