OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. március 13., kedd 13:06

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - A Lungo Drom csatlakozik a Békemenethez

    A hazai cigányság megtapasztalta, hogy az elmúlt nyolc évben a kormány felzárkózási és integrációs programjai valódi elkötelezettséget mutatnak arra nézve, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életében valódi pozitív fordulat álljon be. A kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Fidesz-KDNP pártszövetség jövőképének középpontjában a felemelkedő nemzetünk áll, amelyben a sorsközösséget az ezzel járó jogokat és kötelezettségeket egyaránt vállaló cigányság is szervesen beletartozik.

A Soros-terv részeként különböző migrációt segítő szervezetek igyekeznek az ellenzéket segíteni, akik számára a hazánk, a kereszténységünk, az Isten, a nemzet és a család nem érték – közös múltunk és kultúránk lerombolását tűzték ki célul maguk elé.

     Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.