OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 13., kedd 15:37

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - Tönkretették a DK plakátjait - feljelentést teszünk

    A VII. kerületi Rottenbiller utcában ismeretlen tettesek szisztematikusan letépték és tönkretették a Demokratikus Koalíció jelöltjének plakátjait. A legesélyesebb ellenzéki jelölt, Oláh Lajos munkatársai vették észre, hogy a teljes utcában megsemmisítették a szabályosan kitett hirdetéseket. A tönkretett plakátokat a rendőrség vette észre és gyűjtött be, a tetteseket még nem sikerült elfogni. Ezért a DK feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen. Mivel ez a rongálás a Fideszen kívül senkinek sem érdeke, meg kell, hogy állapítsuk, hogy Orbán aggódik amiatt, hogy Oláh Lajos Budapest VI-VII. kerületében újra legyőzheti a Fideszt. Erre minden oka meg is van.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.