OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 13., kedd 16:45

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - A Liberálisok elszámoltatnák a CÖF-öt

    A Magyar Liberális Párt felszólította a CÖF vezetőit és a Békemenet szervezőit, hogy a nyilvánosság előtt adjanak számot róla, miből finanszírozzák tevékenységüket. A Liberálisok tudni szeretnék, hogy az újabb százezresre tervezett menetelésre és a Fidesz nagygyűlésre milyen pénzből szállítják a híveket. Sajtóinformációk szerint ugyanis szerte az országból és határon túlról is ingyenesen szállítják majd a tüntetőket Budapestre. A Liberálisok elvárják a CÖF-től, hogy a szervezet feleljen meg azoknak az elvárásoknak, amiket ők maguk támasztanak a külföldről támogatott civil szervezetekkel szemben.
 Arra kérjük a CÖF-öt, hozza nyilvánosságra honlapján, hogy kap-e vagy kapott-e valaha külföldi támogatást, illetve mutassa be, miből finanszírozza az ellenzék lejáratására indított kampányait. Szeretnénk tudni, hogy honnan van pénzük fórumaikra és kiadványaikra, szeretnénk tudni, hogy ki támogatja őket a fideszes propaganda terjesztésében. Az eddig nyilvánosságra került információk szerint a CÖF-öt több mint 500 millió forintos támogatásban részesítette az MVM, és a Fidesz pártalapítványa is több tízmillió forinttal tömte ki őket.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.