OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 13., kedd 17:35

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - Szél Bernadett egy újabb kiábrándító baloldali politikus – Reagálás Szél Bernadett (LMP) sajtótájékoztatójára

    Szél Bernadett egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki az LMP-ből is csak egy újabb kiábrándító baloldali pártot csinált. Üres ígéretekkel kampányolnak, miközben az elmúlt években ők is sorra leszavazták a kormány családokat segítő intézkedéseit. Reménytelen helyzetükben azzal a Gyurcsánnyal és szocialistákkal fognának össze, akik korábban adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat. Az LMP most is valójában csak azzal van elfoglalva, hogy az üresen álló magánlakásokat összeírják a migránsok elhelyezése miatt.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.