OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 13., kedd 18:54

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) - Az LMP vizsgálóbizottság felállítását, a Nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli ülésének összehívását és a rendkívüli parlamenti ülésen vitát kezdeményez a legújabb Kósa-botrányról -

    Az LMP álláspontja szerint heteken belül egy újabb rendkívül súlyos botrány van kibontakozóban a kormánypártoknál. Sajtóértesülések szerint közel 1300 milliárd forint felett rendelkezhetett Kósa Lajos egy 2015-ben készült közjegyzői okirat szerint. Az LMP vizsgálóbizottság felállítását, továbbá az Országgyűlés rendkívüli ülésnapján napirendet kezdeményez az ügy mielőbbi tisztázása érdekében. Az LMP a Nemzetbiztonsági bizottságban is napirendre kérte a kérdést.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje korábbi Facebook videóbejelentkezésében vizsgálóbizottság felállítását, a parlamenti rendkívüli ülésnapon napirendet és a Nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli összehívását kezdeményezi.

Részletek az alábbi videóban tekinthetőek meg:https://www.facebook.com/szelbernadett/videos/1543906712388932/

LMP sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.