OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. március 13., kedd 19:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) -

    Szabó Szabolcs Csepeli Hírmondó elleni ismételt kifogását ezúttal már elfogadta a helyi választási bizottság

Miután végre a Csepel-Soroksár választókerületben illetékes választási bizottság is elítélte a Csepeli Hírmondót Németh Szilárdnak folytatott kampányolásáért, Szabó Szabolcs, az Együtt csepel–soroksári egyéni országgyűlési képviselője szerint nem lehet kérdés számukra: azonnal be kell fejezniük a  jogsértő propagandatevékenységüket!

Mint ismert, a Kúria március 6-i végzésében elmarasztalta és a jogsértés befejezésére szólította fel a Csepeli Hírmondót, amiért az a fideszes Németh Szilárdnak kampányolt. A Kúria végzése szerint a lap február 22-i számában aránytalanul sokat szerepeltette a fideszes politikust a többi jelölthöz képest. A Kúria álláspontja szerint azon körülmény, hogy a lapnak szinte minden egyes oldalán megjelenik Németh Szilárd neve, fényképe, róla szóló bulvárba hajló tudósítás önmagában elegendő a választói akarat befolyásolására. A Csepeli Hírmondó a végzés ellenére március 8-i számában folytatta a törvénysértést, a törvénytelen kampányt, újra aránytalanul nagy számban szerepeltette Németh Szilárdot, ismét receptet közölt vele, ellenzéki képviselőjelöltek pedig most is alig kaptak helyet. Éppen ezért Szabó Szabolcs folytatólagos törvénysértés ügyében ismét a Csepel-Soroksár választókerületben illetékes választási bizottsághoz fordult.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.