OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2018. március 13., kedd 19:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) -

    Ezúttal nem kellett a Kúriáig vinni az ügyet. Némi időhúzás után bár, de a Csepel-Soroksár választókerületben illetékes választási bizottság ezúttal már elfogadta Szabó Szabolcs kifogását. A helyi választási bizottság indoklásában a Kúria múltheti végzésére hivatkozik. A határozatban leírják: a Csepeli Hírmondó március 8-án megjelent száma megsértette a jelöltek és a jelölőszervek közötti esélyegyenlőséget azzal, hogy Németh Szilárdot népszerűsítette. A választási bizottság  eltiltotta a lapot a további jogsértéstől és kötelezte, hogy a legközelebbi számában tegye közzé a végzés rendelkező részét.

Szabó Szabolcs szerint ezek után a Csepeli Hírmondónak be kell fejeznie a Németh Szilárdnak való kampányolást. Immár nem lehet kérdés a számukra: azonnal abba kell hagyniuk a  jogsértő propagandatevékenységüket!

Szabó Szabolcs
Csepel–Soroksár egyéni országgyűlési képviselője,
az Együtt elnökségi tagja
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.