OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 14., szerda 16:49

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) - Liberálisok: Tarlós István törvénytelenül falaz az Eliosnak?

    A Liberálisok a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordulnak a fővárosban kiírt, LED-es lámpacsere közbeszerzési felhívása ügyében. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. által kiírt közbeszerzés jelentkezési határideje ugyanis több mint egy hónapja lejárt, azonban sem a BDK, sem a fővárosi vezetők nem hajlandóak elárulni, hogy szerepel-e a több mint egymilliárd forintos tender ajánlattevői között az Elios, azaz Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége.

Tarlós István nem hajlandó elárulni semmit a közbeszerzési eljárás eredményéről, arról, hogy Tiborcz István érintett-e a tenderben. A Liberálisok szerint fennáll a gyanú, hogy a főpolgármester direkt tartja vissza a közbeszerzéssel kapcsolatos információkat, és megint a fideszes oligarchák igényeit elégíti ki, ahelyett, hogy a fővárosiak érdekeit szolgálná.

A Fidesz abban reménykedik, hogy a választások után az ellenzék már nem kérheti számon a tisztességtelen közbeszerzési pályázatokat, ebben azonban tévednek. A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként minden erejükkel azért dolgoznak, hogy leleplezzék a Fidesz botrányos ügyeit. A kormányváltás után visszaállítjuk a demokráciát, a jogállamot, és felszámoljuk a korrupciót Magyarországon. Április 8-án a budapestiek kezében van a döntés: azt akarják, hogy Tiborcz István rossz minőségű lámpákkal árassza el az utcákat, vagy hogy Orbán Viktor családja vonuljon ki a fővárost érintő beruházásokból.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.