OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. március 14., szerda 17:34

A Magyar Innovációs Szövetség közleménye
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) - Döntött a 26. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága

    A 2017. évi Magyar Innovációs Nagydíjat az a társaság kapja, amely a 2017. évben a legnagyobb jelentőségű, nagy hasznot hozó innovációt valósította meg. Az évente kiadásra kerülő Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentős pénzjutalom) az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált.

A felhívásra az idei évben 29 pályázat érkezett.

A 19 fős, tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló zárt bírálóbizottság a formai és a tartalmi szempontokat alaposan mérlegelte, és a 2018. márciusi zsűriülésen kiválasztotta a legjobbnak ítélt pályázatokat. A bírálóbizottság tagjai hosszú előzetes értékeléseket követően az ülésen hozták meg a döntésüket. Az értéklelés szempontjai között döntően az elért többleteredményt figyelembe véve, odaítélte a díjakat, valamint kiválasztotta a MISZ Startup Innovációs Díjában részesített pályázatot is.  

A bizottság ebben az évben is a kiemelkedő - sőt az utóbbi évek talán legjelentősebb innovációs teljesítményeit -, elsősorban a gyógyszeripar, az élelmiszeripar, és a feldolgozó ipar területéről részesítette díjazásban.

Az ünnepélyes díjátadásra, a hagyományoknak megfelelően, március végén kerül sor az Országházban.

További információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató, tel.: 30/900-4850, e-mail: innovacio@innovacio.hu

     Kiadó: Magyar Innovációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.