OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

    A Családok Pártja nagyobb tiszteletre szólítja fel a médiában dolgozó embereket!

Mélységesen elszomorít bennünket, hogy egyes hírportálok napok óta, és a hitelesség teljes hiánya nélkül írnak és mondanak olyan igaztalan állításokat, melyeknek nincs semmilyen valóságalapja. Kikérjük magunknak a ,,kamupárt" jelzőt. Hiszen ha csak a 49 jelöltünket és annak családtagjait vesszük alapul, akik hús-vér emberek, akkor már többen vagyunk, mint egyes hírportálok teljes stábja.

A színeinkben indult képviselőjelöltek családanyák és családapák, akik munkába járnak, gyereket nevelnek, háztartást vezetnek. Nem engedhetik meg maguknak a család által rájuk rótt feladatok mellett, hogy csak a kampánnyal foglalkozzanak, és az agresszíven fellépő újságírók kénye-kedve szerint a rendelkezésükre álljanak, szemben a parlamenti pártok  képviselőivel, akiknek a Parlamentben van a munkahelyük, akiknek a politika, a kampány pedig főállásuk, jól fizető munkahelyük. Ugyanakkor nem látjuk, nem halljuk őket sem a tv-ben sem pedig a rádióban, csak maximum  néha–néha egy-egy sajtóreferensen keresztül, és az utcán és tereken is maximum egy–egy plakát jelzi a jelenlétüket. Hogyan is lehet a mi képviselőjelöltjeinket a napi munkájuk és családi terheik mellett szembeállítani olyan pártok jelöltjeivel, akiknek a politika a főtevékenységük, és a napi főállásuk?! Ráadásul  mögöttük egy erős aparátussal, nagy anyagi bázissal rendelkező párt áll.

     Kiadó: Családok Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.