OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

    Hisszük, hogy a szavainkat kiforgató újságíróknak is van édesanyjuk, édesapjuk, akik tiszteletet érdemelnek azért mert felnevelték őket, és hisszük, hogy a lejárató hírek nem veszik el a magyar családapák és családanyák kedvét a tenni akarástól, nem zavarják meg őket abban, hogy a kampányukat tisztességesen lefolytassák a család napi teendői mellett. Így is nagy áldozatot hoznak amikor nem tudnak a gyermekeikkel lenni vagy mást kell megkérni, mint történt is az ajánlásgyűjtés időszakában nem egy esetben, hogy elmenjen a gyerekért az óvodába, iskolába, mert ő az  indulásához szükséges ajánlásgyűjtéssel volt elfoglalva.
Mi, a Családok Pártja eddig is kellő tisztelettel és toleranciával voltunk mások irántunk való negatív megnyilvánulásai iránt. Továbbra sem áll szándékunkban semmilyen kompromittáló és agresszív hírre, illetve az azokat író újságírók hamis vádaskodásaira, fellépéseire reagálni, ehelyett inkább tesszük a dolgunkat, azon dolgozunk, hogy a környezetünkben lévő családok problémáira tudjunk megoldást javasolni. Hisszük, hogy csak az egymás segítése és az egymás megértése visz Bennünket előre.
Hisszük, hogy az országot formáló jó szándék nagypolitikai állásfoglalás nélkül is eredményes lehet.

Budapest, 2018. Március 14.
                            
     Kiadó: Családok Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.