OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 14., szerda 18:33

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) - Március 15-e ünnepe Lendván

    Az egyik út szuverenitásunk megvédése és a Kárpát-medencei magyarság megmaradása, a másik pedig egy olyan, senki által meg nem választott – a globális pénzügyi érdekeket kiszolgálni kész – akarat megvalósításának az útja, amely a nyitott társadalom internacionalizmusának örve alatt, hamis szolidaritásra építve, éppen szuverenitásunkat és biztonságunkat fenyegeti. Magyarország Kormánya szilárdan kitart és megvédi az ország szuverenitását. Felelősséget visel minden magyarért, éljenek azok Magyarországon, a Kárpát-medencében, vagy a diaszpórában. Csak annak a nemzetnek van jövője, amely a családok támogatására és megerősítésére, a becsületes munkára, a nemzedékek közötti megértésre és szolidaritásra épít, és amelyet a kétezer éves keresztény hit és kultúra összetart. Ebbéli célunkból nem engedünk akkor sem, ha az egyre erősödő belső és külső politikai támadások dühös ellenszelében kell is cselekednünk. Számunkra az 1848/49-es forradalom és szabadságharc az igazodási pont. Hősei köteleznek bennünket arra, hogy küzdelmeinkben kitartsunk.
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.