OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 16., péntek 11:45

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - Feljelentést tettünk az óbudai plakátrongálások miatt!

    Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési jelöltjének több, mint 100 db választási plakátját tették tönkre Óbuda belterületén. A plakátokat március 14-én helyezték fel, másnap virradóra viszont szinte az összeset letépték és a földre dobták. A Párbeszéd ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Felmérések szerint Szabó Tímea az egyetlen esélyes jelölt arra, hogy a választókerületben legyőzze a fideszes Menczer Erzsébetet, amit úgy tűnik, a Fidesz nem néz jó szemmel, ezért semmilyen eszköztől nem riad vissza.
A kerület azon részein térfigyelő kamera működik, így reméljük, a rendőrség hamarosan kézre keríti az elkövetőket. Addig is, Menczer Erzsébet és a Fidesz jobban tenné, ha betartaná a választási szabályokat. Menczer az elmúlt években semmi mást nem tett a kerületben, mint hogy megszavazta, hogy a fiának szociális alapon kiutaljanak egy önkormányzati lakást. Úgy tűnik, most a saját családjának megsegítése mellett a Fidesz a rongálást és a választási szabályok felrúgását helyezi előtérbe.
Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter plakátjait is letépték, és ahogy ott, úgy Óbudán sem fognak ilyen eszközökkel Orbán Viktor emberei győzedelmeskedni. Az MSZP-Párbeszéd továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy széles körű ellenzéki együttműködéssel mindenhol, így a III. kerületben is legyőzhető legyen a Fidesz.
Szabó Tímea
a Párbeszéd társelnöke
Budapest 10. sz. választókörzet képviselőjelöltje
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.