OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. március 16., péntek 11:49

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: FELSZÓLÍTÁS BALCZÓNAK

    A civil szervezet üdvözli a Jobbikból kiábrándult hazafiakat, akik belátták: Vona, Volner, Dúró és a párt vezetői cserbenhagyták a magyarságot, s egy rongyos mandátum reményében összeálltak a szélsőséges, magyarellenes Gyurcsány, Széll Bernadett-féle árulókkal. Akik még mindig hízelegnek a DK-nak, az LMP-nek – TÉVEDNEK! Gyurcsány csak a szavazataikra számít – átveri őket, a választások után kirúgná a jobbikosokat, akik sohasem kaphatnának pozíciót semmilyen kormányban.
Örömmel láttuk a Kossuth téren – a kis zászlókat, sálakat tartó – jobbikos barátainkat, akik elmondták, hogy tömegesen döntöttek: a nemzeti oldal pártjait támogatják a választáson.
Öröm, hogy szélesedik a nemzeti összefogás, a társadalmi megbékélés tábora, sokan, baloldaliak is ezt a biztonságot, nyugalmat, fejlődést garantáló utat választják.
A Honfoglalás 2000 felszólítja Balczó Zoltán EP képviselőt: foglaljon állást, nyilatkozzon – ne bujkáljon tovább – a nemzet oldalán áll e, vagy a gyurcsányistáktól reméli, hogy ismét mandátumhoz juthat?
Magyarországnak nincs szüksége sem bal- sem jobbliberális árulókra, csak olyan emberekre számítunk, akik önzetlenül, mindennemű érdek nélkül kiállnak hazánk mellett a sorsfordító kérdésekben.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Nemzeti Szociáldemokraták

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.