2024. április 24. szerda

2018. március 16., péntek 11:49

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: FELSZÓLÍTÁS BALCZÓNAK

A civil szervezet üdvözli a Jobbikból kiábrándult hazafiakat, akik belátták: Vona, Volner, Dúró és a párt vezetői cserbenhagyták a magyarságot, s egy rongyos mandátum reményében összeálltak a szélsőséges, magyarellenes Gyurcsány, Széll Bernadett-féle árulókkal. Akik még mindig hízelegnek a DK-nak, az LMP-nek – TÉVEDNEK! Gyurcsány csak a szavazataikra számít – átveri őket, a választások után kirúgná a jobbikosokat, akik sohasem kaphatnának pozíciót semmilyen kormányban.
Örömmel láttuk a Kossuth téren – a kis zászlókat, sálakat tartó – jobbikos barátainkat, akik elmondták, hogy tömegesen döntöttek: a nemzeti oldal pártjait támogatják a választáson.
Öröm, hogy szélesedik a nemzeti összefogás, a társadalmi megbékélés tábora, sokan, baloldaliak is ezt a biztonságot, nyugalmat, fejlődést garantáló utat választják.
A Honfoglalás 2000 felszólítja Balczó Zoltán EP képviselőt: foglaljon állást, nyilatkozzon – ne bujkáljon tovább – a nemzet oldalán áll e, vagy a gyurcsányistáktól reméli, hogy ismét mandátumhoz juthat?
Magyarországnak nincs szüksége sem bal- sem jobbliberális árulókra, csak olyan emberekre számítunk, akik önzetlenül, mindennemű érdek nélkül kiállnak hazánk mellett a sorsfordító kérdésekben.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Nemzeti Szociáldemokraták

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták