2024. április 19. péntek

2018. március 16., péntek 14:05

várAz Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) -

Szigetvári Viktor méltatlannak tartja, hogy Áder János köztársasági elnök 24 órája hallgat az ügyben. Áder Jánosnak az alkotmány szerint a köztársaság egységét kellene megjelenítenie. Éppen ezért itt lenne az ideje, hogy megszólaljon és elmondja: Ő a nemzet tagjának, magyarnak tart minden embert, függetlenül attól, hogy jobboldali, baloldali, zöldpárti, szociáldemokrata vagy éppen liberális.

Szigetvári Viktor hangsúlyozta: nem tud Orbán Viktor olyan mértékű gyűlölettel tekinteni az ellenzékiekre, hogy ő maga, az Együtt politikusaként ne gondolja azt, a haza mindig egyszerre van ellenzékben és kormányon, a haza mindig sokszínű. Hisz Szent Istvántól tanulva tudjuk, ez az ereje egy országnak.

Orbán Viktor és pártja ma kisebbségben van, április 8-án közösen le lehet győzni. Akkor egyszer és mindenkorra véget ér a nemzet megosztása, a folyamatos egymás ellen uszítás.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje