OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 16., péntek 14:05

várAz Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) -

    Szigetvári Viktor méltatlannak tartja, hogy Áder János köztársasági elnök 24 órája hallgat az ügyben. Áder Jánosnak az alkotmány szerint a köztársaság egységét kellene megjelenítenie. Éppen ezért itt lenne az ideje, hogy megszólaljon és elmondja: Ő a nemzet tagjának, magyarnak tart minden embert, függetlenül attól, hogy jobboldali, baloldali, zöldpárti, szociáldemokrata vagy éppen liberális.

Szigetvári Viktor hangsúlyozta: nem tud Orbán Viktor olyan mértékű gyűlölettel tekinteni az ellenzékiekre, hogy ő maga, az Együtt politikusaként ne gondolja azt, a haza mindig egyszerre van ellenzékben és kormányon, a haza mindig sokszínű. Hisz Szent Istvántól tanulva tudjuk, ez az ereje egy országnak.

Orbán Viktor és pártja ma kisebbségben van, április 8-án közösen le lehet győzni. Akkor egyszer és mindenkorra véget ér a nemzet megosztása, a folyamatos egymás ellen uszítás.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.