OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 18., vasárnap 15:53

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 18., vasárnap (OS) - Az ellenzék a hatalomért és pénzért tényleg bármire képes - Reagálás a mai ellenzéki egyeztetésre, Szél Bernadett és Vona Gábor nyilatkozatára

    A mai Gyurcsány - Szél, és a hétfői Szél - Vona találkozó végképp igazolja, hogy az ellenzéki pártok a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, elvtelenül összeborulnak bárkivel.
A mai és a holnapi összejövetel a magyar közélet minimális erkölcsi és politikai tartás nélküli szereplőinek találkozója.
A Soros-birodalomnak épp egy ilyen gyenge, elvtelen ellenzéki kormányra van szüksége ahhoz, hogy lebontassa velük a határzárat és betelepíttesse velük a migránsokat. Az elvtelen ellenzék közreműködésével április 8-án mindenhol meglesz Soros bevándorláspárti jelöltje, és ha ők kerülnek hatalomra, bevándorlóországgá teszik hazánkat.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.