OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. március 19., hétfő 08:33

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) - A Reális Zöldek  2018. március 15-én megmentették  a Hősök terét a kunbélák és szamueli-tiborok utódaitól. A reális zöldek, 2018.március 15-én a Hősök terén, Széchenyi Istvánra és a haza szolgálatába álló reform ellenzékiekre emlékeztek.

    Széchenyi István stratéga volt, tisztán látta, hogy megújulásunk érdekében Kelet és Nyugat felé egyaránt kaput kell nyitnunk. A reformkorban megvalósított fejlesztések, beruházások és a mai Kormány, gazdaság-politikai programja között megfelelőség van. Széchenyi, mint világot látott személyiség tapasztalta az eltéréseket a hazai és a nyugat-európia viszonyok között. A magyar gazdaság fejlesztése terén fő szerepet szánt az önkéntes érdekközösségeknek, mai szóhasználat szerint, a civil szervezeteknek. Húsz éve a Vörösmarty téren hívtuk fel a közvélemény figyelmét arra, hogy a vízlépcső ellenes civil szervezetek már a rendszerváltás előtt politikai és nem szakmai területen ténykedtek. Céljuk az volt, hogy az MSZMP jogutódjaként az MSZP kormányképes támogatást kaphasson az 1990-es tavaszi választásokon, hiszen Nagymarost ők állították le. A mai ellenzék látásmódja hasonlatos a versenyló látásához. Taktikázik, célja a minden áron való győzni akarás. Minden fejlesztést, olimpiát, Paks beruházást ellenez. Kölcsey Ferencnek, a Himnusz költőjének tömör üzenete: ,,Hass, alkoss, gyarapíts", helyet "Ne építs semmit". Ebben a Soros pénzből támogatott NGO -ok az ellenzéki politikusok támogató partnerei.
Juhos László, elnök  


     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.