OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. március 19., hétfő 17:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) -

    Szigetvári Viktor előadásában elmondta, hogy a mai politikai palettán az Együtt az egyetlen valóban liberális demokrata párt, amely nem csak bátran harcol a fideszes korrupció ellen, de közös gazdasági gyarapodásunkat nem a magyar piacgazdaság válságba taszítása révén képzeli el. A jólét növelése, az egyenlőtlenségek csökkentése hazánkban csak akkor lehetséges, ha működik a magyar gazdaság motorja. Mégis, sok olyan párt indul a választásokon, akik felelőtlen ígéretekkel veszélyeztetik a gazdasági stabilitást, és idegen számunkra a versengő piacgazdaság kormányzati felügyelete. A Bajnai Gordon által alapított Együtt, amely továbbra is épít a szakértői kormányzás tisztességes tudására arra törekszik a kampány során, hogy szakszerű, felelős és fenntartható válaszokat adjon a magyar táradalom és a gazdaság kihívásaira.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.