OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 22., csütörtök 17:00

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet közleménye (1.rész)
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OS) - Az LMP Parlamenti Frakciója és Demeter Márta országgyűlési képviselő által 2018. március 19. napján közzétett közleményben nem felel meg a valóságnak, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatójaként bármilyen megkereséssel kapcsolatban a válaszadás elől elmenekültem volna, sőt írásban tájékoztattam képviselő asszonyt, hogy annak az előírt rendben és módon eleget teszünk. Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy minősíthetetlen hangnemben utasítottam volna el bármilyen találkozót, mint ahogy az sem, hogy engem, mint intézményvezetőt bármilyen kommunikációs gépezet propaganda célokra használt volna, továbbá az sem, hogy intézményünk politikai kontroll alatt állna.

        Ezzel szemben a valós tények - amely közleményük utolsó két bekezdéséből egyértelműen kiderül - hogy az LMP Parlamenti Frakciója és Demeter Márta képviselő asszony kommunikációjukon keresztül politikai kampányuk céljára használják az általam vezetett intézményt, amelynek módja  sérti a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, valamint alkalmazottainak jóhírnevét, és egyben alaptalan félelmet, ellenérzést kelt az ellátásra szoruló betegek körében.

     Mindenekelőtt rögzítjük, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet működése és felügyelete kizárólag szakmai alapú, a működés során elsődleges a betegek érdeke.

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.