OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 23., péntek 16:17

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 23., péntek (OS) - Orbán még a saját választóit sem tudja átverni

    Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó. A kutatása mutatja a szomorú magyar valóságot. Nem csak az ellenzéki szavazók, de a fideszesek is a várólisták hosszát és annak növekedését tartják a legsúlyosabb problémának. A kormánypárti szavazók nyolcvan százalékának lesújtó a véleménye arról a teljesítményről, amit az Orbán-kormány nyolc év alatt letett az asztalra. Ők is úgy látják, hogy amíg a miniszterelnök családja és barátai a milliárdosok ranglistáján lépkednek felfelé, addig a magyar egészségügy hátralép a nemzetközi összehasonlításokban. Orbánék maguktól nem sajnálják a pénzt, de az egészségügytől igen, és ennek világosan látszódnak a következményei. Nem csökkent az egészségügyben eltöltött várakozási idő, ezért hiányzik egyre több dolgozó, és ezért nő a kórházak adóssága. A Jobbik választási győzelme után olyan egészségügyet fog teremteni, ahol XXI. századi körülmények, jó megélhetést biztosító dolgozói bérek és biztonságos, várakozás nélküli elérhető szolgáltatások lesznek.    

Lukács László, a Jobbik országgyűlési képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.