OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 25., vasárnap 17:14

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - Karácsony előtti "bronzvasárnap"

    Az elmúlt napokban az LMP szóvivőjével vitatkoztam egy nyilvános fórumon, ahol a Lehet Más a Politika képviselője arról beszélt: ők sokkal többet tettek az együttműködésért és a kormányváltásért, mint bárki más. Kérdésemre válaszolva ugyanakkor elismerte: a 106 körzetből jelenleg még 104-ben állva maradt a jelöltjük. Ez minimum 104 akadály a valódi együttműködéssel szemben. Az MSZP ezzel szemben 54 körzetben indít csak saját jelöltet.
A meccset még nem fújták le, a végeredményt még nem írták fel a táblára. A megfáradt közpénztolvajok ideje egyértelműen lejárt, a választók többsége bizonyíthatóan nem akarja hatalomban tudni Orbánt és maffiaállamát. De a felelőtlen, bölcs lépésekre képtelen ellenzéki erők így is megtehetik; szemben a nép akaratával. Két hét van hátra. Lehet még példát mutatni.
A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Száznyolcvanegyedik alkalommal kongatom a harangokat, de addig folytatom, amíg szükség van rá. Mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő (MSZP)
2018. március 25.

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.