OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 25., vasárnap 20:39

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - Újból támadás érte a Jobbik Facebook-oldalát

    Újból támadás érte a Jobbik Facebook-oldalát

Január 31-én Vona Gábor Facebook-oldalát támadták meg. Akkor egy összehangolt akció keretében több ezer külföldi álprofil kezdte hirtelen követni Vona Gábor oldalát. Ma délután 15 óra körül több tucat külföldi álprofilról érkezett komment a Jobbik központi oldalára, több posztunk alá. Láthatóan nem valós profilok voltak és néhány perc alatt ugyanolyan tartalmú kommentet helyezték el a posztok alatt. 

A támadás célja kettős lehetett: azt a képet kelteni, hogy nem magyar kedvelő, követői vannak az oldalnak, másrészről több arab troll is volt, mely a Fidesz Jobbik-ellenes kommunikációjába illeszkedik. Az előre megtervezett és szervezett jellegére utal az is, hogy az eset után szinte azonnal megjelentek a kommentekről készült képernyőképek a Jobbik lejáratására szakosodott, szélsőséges és kormánypárti Facebook-oldalakon. Kormányközeliségükre bizonyíték, hogy az oldalakat üzemeltető Bede Zsolt facebook-os borítóképén Orbán Viktorral közösen látható és a Magyar Idők mai számában nyilvánosan is elismerte, hogy a korrupt Fidesz-kormányt támogatják.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.