OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 26., hétfő 08:10

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) - Újabb fideszes hazugság bukott meg bíróságon

    A Jobbik által a komránypárti propagandagyárak elleni sajtóperek száma hiába haladta meg már a százat is, ez nem tántoríthatja el a hazugságok terjesztőit attól, hogy tovább hazudozzanak a komrányváltó erőről.

Pénteken a Ripost nevű szennyoldalnak kellett volna bizonyítania a Fidesz napjainkban terjesztett egyik legnagyobb hazugságát, mely szerint Vona Gábor le akarja bontani a déli határra emelt kerítést. Természetesen miután ennek semmi alapja nincsen, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kötelezte emiatt helyreigazításra a szervilitásból folyamatosan jelesre vizsgázó Ómolnár Miklós lopott közpénzekből rágalmazó viccportálját. A Jobbikról most már bírósági ítélet mondja ki, hogy esze ágában sincs lebontani a határzárat, ellenben a Fidesz-KDNP-vel, akik évek óta ezrével telepítik be a migránsokat hazánkba.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.