OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 26., hétfő 13:09

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) - Liberálisok: Tájékoztatást követelünk a gyémánttá vált "alkotmányos költségekről"!

    A Magyar Liberális Párt arra kéri az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul reagáljon a Magyar Nemzet hétfői hírére, amely szerint a nyertes uniós pályázatok után "alkotmányos költség" keretében jutalékot kellett visszaosztani fideszes politikusoknak.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy valóban több ezer milliárd forintot sikkasztottak-e el kormánypárti politikusok a Magyarországnak szánt európai pénzek lefölözésével. Tudni szeretnénk, hogy kik vettek részt a magyar adófizetők megkárosításában, mióta tart a törvénysértés, és mennyi pénzt loptak el így a magyar emberektől.  A Liberálisok választ várnak a magyar hatóságoktól arra is, hogy eddig miért nem kezdeményezték az Orbán-kormánnyal kapcsolatban súlyos vádakat megfogalmazó férfi kihallgatását. A Liberálisok egyúttal felkérik a magyar kormányt, hogy minden uniós pénz kifizetését függesszék fel, amíg nem tudják bebizonyítani, hogy a pénzek elköltése törvényes rendben zajlik!


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.