OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 26., hétfő 19:47

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) - Ismét a közmédiában járt a Momentum, és ezúttal sem érkezett üres kézzel.

    Hétfő reggel Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője a Kossuth rádió 180 perc című műsorának vendége volt.

Hajnal nem egyedül érkezett, magával vitt a stúdióba több, Orbán Viktor korábbi beszédéről készült hangfelvételt. A helyreigazítás fő témái az oligarchák, strómanok, és a korrupció voltak.

Orbán állításával szemben először a Nemzeti Együttműködés Rendszerének fő oligarcháit nevezte meg Hajnal, és részletesen beszámolt Andy Vajna, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István rejtélyes vagyonosodásáról. Ezután Orbán Viktor azzal érvelt, hogy zéró toleranciát hirdetett meg a korrupcióval szemben. “Elég kellemetlen lehet a miniszterelnök élete, ha saját magát sem tolerálja." - reagált a Momentum szóvivője. Orbán kijelentette, nincsenek strómanjai - mire válaszul kérdőre vonta őt Hajnal, hogy Mészáros Lőrincből hogyhogy csak a Fidesz-kormány alatt “bújt ki az üzleti zseni".

Orbán és Hajnal abban sem jutottak egyezségre, hogy mire lehet az ország jövőjét építeni. Míg a miniszterelnök szerint csak arra, “amiről biztosan tudjuk, hogy értünk hozzá", a Momentum szóvivője szerint “hiába értünk mi valamihez, ha a világ arra nem tart igényt".

Hajnal azzal zárta a “vitát", hogy míg Magyarország vezetői még mindig a múlt században élnek, a Momentum programja arról szól, hogy megkezdjük a felzárkózást Európához és befejezzük a rendszerváltást.

Facebook: https://www.facebook.com/momentum.mozgalom/videos/1052988868176261/
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.