OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 27., kedd 11:51

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) -

    Kiss Attila egy frakcióban szeretne ülni az egykori skinhead-vezér Sneider Tamással, aki a Jobbik országos listáján most a hetedik helyen található és azt álltja, ha már kénytelen választani, akkor inkább legyen muszlim munkatársa, mint zsidó.
Kiss Attila azzal a Jakab Péterrel szeretne egy frakcióban ülni, aki a Jobbik országos listjának 15. helyéről megy a Parlamentbe, és aki teljes harci díszben grasszált a miskolci számozott utcákon - és más elszegényedett településeken -, "ingyenes telepfelszámolást", azaz érpataki modellt sürgetve.
Hogy ki mindenki mással akar Kiss Attila együtt harcolni? A sort hosszan folytathatnánk, de most csak azok közül hoztunk példákat, akik a párt elnökének, Vona Gábornak döntése alapján 2018-ban az első tizenöt legmeghatározóbb jobbikos képviselő közé bekerültek. Ezek az emberek soha nem kértek bocsánatot mondataikért, soha nem bánták meg bűneiket, ahogy a párt elnöke is csak annyit tudott mondani egykori zsidózásairól és Parlament-nyitó fasiszta Gárda-mellényéről, hogy önazonos volt az akkori önmagával. Mindeközben a Jobbik alelnöke, Toroczkai László még néhány napja is egy lengyel szélsőjobboldali tüntetésen szónokolt.
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.