2024. április 26. péntek

2018. március 27., kedd 11:51

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) -

A Jobbik egy olyan szélsőjobboldali politikai közösség, melynek vezetője a nyilvánosság felé eltüntetné a szélsőjobboldali ismertető jegyet, befelé azonban meghagyja pártjában a szélsőjobboldali politikusokat. Vona Gábor keresi tisztázatlan irányú politikájához azokat, akik legitimálják őt. Ehhez a legnagyobb nyereség, ha meg tudja magának szerezni a zsidóság bármely vezetőjét. Erdélyi Miklós személyében most ez sikerült is. A kérdés már csak az, hagyja-e a Mazsihisz, hogy Erdélyi Miklós képviselje a magyar zsidóságot.
A Tett és Védelem Alapítvány minden erejével azért küzd, hogy marginálissá váljanak a szélsőjobboldaliak a magyar közéletben. A TEV ebben együtt kíván dolgozni a Mazsihisszel, várja a szervezetet vissza az Alapítvány kuratóriumába. Egyben kéri a Mazsihiszt, tegyen határozott lépéseket annak érdekében, hogy a zsidóságot senki olyan ne képviselhesse, aki egy antiszemita párt támogatójaként tűnik fel a nyilvánosságban
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány