OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 27., kedd 11:51

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) -

    A Jobbik egy olyan szélsőjobboldali politikai közösség, melynek vezetője a nyilvánosság felé eltüntetné a szélsőjobboldali ismertető jegyet, befelé azonban meghagyja pártjában a szélsőjobboldali politikusokat. Vona Gábor keresi tisztázatlan irányú politikájához azokat, akik legitimálják őt. Ehhez a legnagyobb nyereség, ha meg tudja magának szerezni a zsidóság bármely vezetőjét. Erdélyi Miklós személyében most ez sikerült is. A kérdés már csak az, hagyja-e a Mazsihisz, hogy Erdélyi Miklós képviselje a magyar zsidóságot.
A Tett és Védelem Alapítvány minden erejével azért küzd, hogy marginálissá váljanak a szélsőjobboldaliak a magyar közéletben. A TEV ebben együtt kíván dolgozni a Mazsihisszel, várja a szervezetet vissza az Alapítvány kuratóriumába. Egyben kéri a Mazsihiszt, tegyen határozott lépéseket annak érdekében, hogy a zsidóságot senki olyan ne képviselhesse, aki egy antiszemita párt támogatójaként tűnik fel a nyilvánosságban
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.