2024. április 18. csütörtök

2018. március 27., kedd 22:34

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve 2018. március 27-én a Rheinland Pitch, az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató németországi startup verseny elődöntőjét.

A 2013-ban alapított verseny elődöntőinek négy Rajna-menti metropolisz mellett első alkalommal Budapest is otthont adott.
Négy kiváló magyar startup, a Mindtech, a Pozi, a Potzak és a Hanor mérkőzött meg egymással, a júniusi düsseldorfi döntőbe a Pozi jutott, a beltéri gyártáslogisztikai pozícionáló rendszerével. A komoly média figyelem mellett zajló németországi döntő kiváló lehetőségeket biztosít a vállalkozásoknak arra, hogy kapcsolatokat építsenek német befektetőkkel, cégvezetőkkel, döntéshozókkal, és megismerjék a német startup ökoszisztémát.
A Rheinland Pitch on Danube a BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának része, és a think.BDPST kísérőrendezvénye ugyanúgy, mint a másnapi III. Startup Budapest Fórumunk és a csütörtöki Startup Expo. A Fórumon a 7. Be Smart és a V4 EYES  2.0 versenyeink nyerteseinek, közel 20 kiemelkedő startupnak adunk át díjakat, a Startup Expon tíz, a jövő közlekedése témájában dolgozó nyertesünk állít ki. Rendezvénysorozatunk fővédnökei Tarlós István Budapest Főváros főpolgármestere és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – mondta Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány