OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. március 27., kedd 22:34

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve 2018. március 27-én a Rheinland Pitch, az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató németországi startup verseny elődöntőjét.

    A 2013-ban alapított verseny elődöntőinek négy Rajna-menti metropolisz mellett első alkalommal Budapest is otthont adott.
Négy kiváló magyar startup, a Mindtech, a Pozi, a Potzak és a Hanor mérkőzött meg egymással, a júniusi düsseldorfi döntőbe a Pozi jutott, a beltéri gyártáslogisztikai pozícionáló rendszerével. A komoly média figyelem mellett zajló németországi döntő kiváló lehetőségeket biztosít a vállalkozásoknak arra, hogy kapcsolatokat építsenek német befektetőkkel, cégvezetőkkel, döntéshozókkal, és megismerjék a német startup ökoszisztémát.
A Rheinland Pitch on Danube a BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának része, és a think.BDPST kísérőrendezvénye ugyanúgy, mint a másnapi III. Startup Budapest Fórumunk és a csütörtöki Startup Expo. A Fórumon a 7. Be Smart és a V4 EYES  2.0 versenyeink nyerteseinek, közel 20 kiemelkedő startupnak adunk át díjakat, a Startup Expon tíz, a jövő közlekedése témájában dolgozó nyertesünk állít ki. Rendezvénysorozatunk fővédnökei Tarlós István Budapest Főváros főpolgármestere és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – mondta Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.