2024. április 23. kedd

2018. április 3., kedd 20:39

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2018. április 3., kedd (OS) - Puskás Ferenc forog a sírjában - méltatlan és szégyenteljes amire a nevét - a felcsúti akadémián és az épülő stadionnál is - felhasználják a legismertebb magyarnak

A róla elnevezett akadémia képtelen akár egyetlen fiatal, profi labdarúgót adni a felnőtt csapatnak. Felesleges a fűthető gyep, nem tanulnak meg focizni.

A Puskás Ferenc Stadion költségei biztosan átlépik majd a 300 milliárd Forintot. "Öcsi bácsi", ha élne megkérné a Miniszterelnököt, hogy ne építsen stadiont, - pláne ennyit és ilyen áron, - amíg gyerekek éheznek az országban és amíg a labdarúgás színvonala soha nem látott mélységekben van. A stadionok teljesen feleslegesek, mert a meccsek napján senki nem akar bemenni, meccsnapokon kívül meg nem engedik be azokat, akik sportolnának szabadidejükben az adóforintokból megépült létesítményekben.

A válogatott mostani szereplését látva, abban sem lehetünk biztosak, hogy a 2020-as Európa Bajnokságra a selejtezőkön túljut és ott lesz a kontinens viadalon. Így könnyen előfordulhat, hogy feleslegesen építettük meg méregdrágán az új stadiont az EB miatt. A magyar szurkolók biztos szívesen megnéznek majd egy Észtország – Románia mérkőzést, de valószínű inkább csalódottság lesz bennük.

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt a szabadisősport fejlesztését, az egészséges élet feltételeinek megteremtését, az egészségügy fejlesztését sokkal fontosabbnak tartja, a felesleges stadionoknál.

Az egészség az első, a többi utána jön a listán! Futás szavazni!

Kiadó: Sportos és Egészséges Magyarországért Párt