OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. április 3., kedd 20:39

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2018. április 3., kedd (OS) - Puskás Ferenc forog a sírjában - méltatlan és szégyenteljes amire a nevét - a felcsúti akadémián és az épülő stadionnál is - felhasználják a legismertebb magyarnak

    A róla elnevezett akadémia képtelen akár egyetlen fiatal, profi labdarúgót adni a felnőtt csapatnak. Felesleges a fűthető gyep, nem tanulnak meg focizni.

A Puskás Ferenc Stadion költségei biztosan átlépik majd a 300 milliárd Forintot. "Öcsi bácsi", ha élne megkérné a Miniszterelnököt, hogy ne építsen stadiont, - pláne ennyit és ilyen áron, - amíg gyerekek éheznek az országban és amíg a labdarúgás színvonala soha nem látott mélységekben van. A stadionok teljesen feleslegesek, mert a meccsek napján senki nem akar bemenni, meccsnapokon kívül meg nem engedik be azokat, akik sportolnának szabadidejükben az adóforintokból megépült létesítményekben.

A válogatott mostani szereplését látva, abban sem lehetünk biztosak, hogy a 2020-as Európa Bajnokságra a selejtezőkön túljut és ott lesz a kontinens viadalon. Így könnyen előfordulhat, hogy feleslegesen építettük meg méregdrágán az új stadiont az EB miatt. A magyar szurkolók biztos szívesen megnéznek majd egy Észtország – Románia mérkőzést, de valószínű inkább csalódottság lesz bennük.

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt a szabadisősport fejlesztését, az egészséges élet feltételeinek megteremtését, az egészségügy fejlesztését sokkal fontosabbnak tartja, a felesleges stadionoknál.

Az egészség az első, a többi utána jön a listán! Futás szavazni!

     Kiadó: Sportos és Egészséges Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.