OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. április 6., péntek 10:33

A Pszichodiák Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. április 6., péntek (OS) - LÉLEKLABIRINTUS A PSZICHOLÓGIA FESZTIVÁLJÁN. Idén 22. alkalommal rendezi meg a Pszichodiák Alapítvány a Budapesti Pszichológiai Napokat, ismertebb nevén a Pszinapszist 2018 áprilisában Budapesten.

    Léleklabirintus címmel szervez háromnapos pszichológiai rendezvényt a Pszichodiák Alapítvány 2018 áprilisában Budapesten. A többezer fős látogatottságú Budapesti Pszichológiai Napok idei kínálatában közel 60 interaktív ismeretterjesztő előadással, 20 gyakorlati foglalkozással, 40 kulturális programmal várják a látogatókat az önkéntes szervezők.

Idén is igazi fesztiválhangulatú forgatagnak lehetnek részesei a rendezvényre ellátogatók. A szakmai programok mellett Élő Könyvtár, Életmesék, Civil Utca, Élménygyűjtő, pszichológiai játékok, relaxációs és zenei programok, kiállítások, slam poetry verseny, könyvesház, teaházi kerekasztal-beszélgetések nyújtanak kikapcsolódást a résztvevőknek.

A Pszichodiák Alapítvány célja, hogy közelebb hozza a pszichológia tudományát az érdeklődőkhöz. A szakterület neves képviselőinek közérthető tolmácsolásában a közönség betekintést nyerhet a pszichológia világába, támpontokat kaphat pszichológiai ismereteinek elmélyítéséhez. A rendezvény, amellett, hogy kérdéseket ébreszt és válaszokat ad, egyúttal országos találkozópontként is szolgál a szakma képviselői és az érdeklődő nagyközönség között.

---
Sajtóinformáció: Karsai Szilvia +36 30 663 7593, Andrássy Fanni +36 30 519 7074, Tolnai Mónika +36 30 554 2154
http://pszichodiak.hu/sajto/ www.pszinapszis.com
    
     Kiadó: Pszichodiák Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.