OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 25. hétfő
Ismertető


2018. április 10., kedd 11:00

A Magyar Művészeti Akadémia Titkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 10., kedd (OS) - A Magyar Művészeti Akadémia pályázati felhívást tett közzé 2018–2021. évekre szóló művészeti ösztöndíj elnyerésére

    Az MMA Művészeti Ösztöndíj program 2018–2021. évekre szóló pályázati felhívása 2018. április 9-étől már elérhető a www.mma.hu és a www.mma-mmki.hu portálokon, a pályázatkezelés internetes felületen történik: http://osztondij.mma-mmki.hu/  A pályázatok beadási határideje 2018. május 17.
A pályázat egyéneknek szól, azon részt vehet minden olyan magyarországi adóazonosító jellel rendelkező természetes személy, aki a támogatási időszak kezdetéig (2018. szeptember 1.) már betöltötte 18. életévét, de még nem töltötte be 50. életévét. Nem nyújthatnak be pályázatot az MMA akadémikusai (rendes és levelező tagjai), az ösztöndíjprogram bírálatában részt vevő szakértők és a döntőbizottsági tagjai, továbbá az ösztöndíjprogram döntőbizottsági tagjainak a Polgári Törvénykönyv szerinti közeli hozzátartozói. A felhívásra egy pályázó egy pályázattal indulhat építőművészet; film- és fotóművészet; iparművészet és ipari tervezőművészet; irodalom; képzőművészet; művészetelmélet; népművészet; színházművészet; vagy a zeneművészet kategóriák valamelyikében.
A pályázat szakmai lebonyolítója, a pályázatkezelő felület működtetője, a pályázókkal és a majdani ösztöndíjasokkal való kapcsolattartó a Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézete.
     Kiadó: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.