OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. április 10., kedd 18:34

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 10., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HÁBORÚ ÉS BÉKE

    Churchill, de Gaulle és Franco tábornok, a háború után kijelentette: a főbűnösöket megbüntetjük, de a népet megsegítjük, megbékélést akarunk, igaz: nem mindenki ezt akarta. Franco az Elesettek Völgyében közös sírba temettette a polgárháború bal- illetve jobboldali áldozatait, együtt alusszák örök álmukat.
A csatazaj elültével keresni kell a nemzeti megbékélés lehetőségét! Történelmi tapasztalat: a győztesnek kell megtenni a béke felé vezető úton az első lépést. Kezet kell nyújtani a kudarcot nehezen viselő legyőzötteknek, nem a főbűnösöknek, a népnek.
(Orbán Viktor: most kell szerénynek lennünk, mert most van mire.)
Felszólítjuk a sokak által megvetett Gyurcsányt és a többi bukott politikust: ne áskálódjanak tovább a magyarság ellen. Felszólítjuk továbbá: Márki-Zay Pétert, az Amerikából hazatántorgott telefonokkal házaló ügynököt: maradjon távol a nagypolitikától. Neki, először Gyurcsánnyal kell megvívnia csatáját a balliberális oldal vezérének számító alfa hím pozíciójáért. (bizonyára mindketten elvéreznek a dühödt egymásra-rontásban).
Megnyugodhat az ország. Orbán győzelmet aratott – szívből gratulálunk – ám a nemzeti megbékélés még várat magára. Most, a magyart a magyar ellen uszítókkal szemben kell harcolnunk.  Orbán képes ezt a csatát is megnyerni – s ha megbékélt a nemzet – akkor Viktort valóban történelmi személyként fogjuk tisztelni.

Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.