OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. április 15., vasárnap 11:33

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 15., vasárnap (OS) - Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!

        Ha bárki azt hiszi, hogy az újabb választási győzelem után a narancslovagok befejezik, de legalábbis lejjebb csavarják az Európa-ellenes szabadságharcot, annak rossz hírem van. A Fidesz elit kara eddig is bizonyította, hogy kontroll nélküli hatalommal a kezükben sem képesek a saját zsebükön túl látni: az alkotmányozó többséget is leginkább csak saját lopásaik törvényi szintre emelésére használták. Az újabb Orbán-kormányzás súlypontjában a bejelentések szerint két dolog áll majd: a demográfia és a szuverenitás. Utóbbi kapcsán a sajtóban felmerült, hogy kormányzati szinten kezelik majd a szabadságharcot, vagyis az Európai Unió ellen vívott háború akár vezénylő miniszter-tábornokot is kaphat. Ha így, akkor a fiúk az utolsó üres töltényhelyet is megtöltik az orosz rulettben és hazánk halántékához emelik a stukkert.
     Hogy is mondta Orbán Viktor a választás előtti egyik utolsó beszédében? "Egy mozaikkocka nincs a helyén, ezt Brüsszelnek hívják. Ez a következő választás után megoldandó feladat." Az újabb kétharmad birtokában ne legyen kétségünk, hogy a Fidesz nem hogy visszább húzza majd a tempót, de még több gőzt küld a sípokra. Folytatódik a "soros-bérencezés", a "brüsszelitázás", az európai partnerek harapása, rúgása. A helyzet azonban a választás után súlyosabb, mint volt.  

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.