OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. április 15., vasárnap 11:34

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. április 15., vasárnap (OS) - Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!

        A Fidesz által pajzsként feltartott választási eredmény maximum a magyar választók előtt legitimálja a NER politikáját. De az európai törvényeket, az írott és íratlan szabályokat nem írja felül. Az európai elvek és értékek, az európai játékszabályok mit sem változtak. Magyarország változott meg, amelyet, ha most jelentkezne, nem vennének fel az Európai Unióba. Kérdés, hogy ha a Fidesz folytatja az ámokfutását, meddig maradhatunk még az elit klub tagjai.
     A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Száznyolcvanhetedik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő (MSZP)
2018. április 15.

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.