OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. április 16., hétfő 11:28

A Nézőpontváltó Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) - A mentális rekreációt az egészségvédelem középpontjába állító Nézőpontváltó Egyesület április közepén beindította a MeNŐKlubot. A klimaxszal megspékelt middlelife crisis megelőzésére, illetve a változókor tüneteinek enyhítésére életre hívott klub havi rendszerességgel tart személyes találkozót, amelyet igazi újdonságként élő webes közvetítés kísér a helyszín közösségi média-oldaláról.

    A MeNŐklub állandó vezetői a pszichoginekológiára (női mivoltból fakadó testi tünetek lelki gyógyítására) szakosodott Dr. Ohár Andrea, pszichiáter, és a férfipraktikákkal is szolgáló szülész-nőgyógyász, Dr. Gyovai Gabriella. Komplementer vezetők: Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológus és Dr. Darnói Tibor holisztikusan gyógyító orvos. Ők a test, szellem és lélek dimenzióin keresztül közelítenek a témához, és nyújtanak segítséget a női és férfi klubtagoknak.

Az életközepi válság és a klimax azok az elmúlással egyenértékű, erős társadalmi tabutémák, amiket a mai negyvenesek-ötvenesek felvállalnak, és fel akarnak oldani. Ők az első generáció, aki nyíltan felvállalja az ezeket kísérő komplex tüneteket azért, mert hosszabb ideig élnek, mert a többletéveket minőségi életvitellel akarják eltölteni és mert ezért tenni is hajlandóak, és fizikailag, szellemileg és lelkileg is mozdulnak a jóllétükért.
A latin mondás úgy tartja: A változatosság gyönyörködtet. A MeNŐKlub tagjai azt állítják: A változás gyönyörködtet. Főként akkor, ha ahhoz olyan nyitottan és konstruktívan állnak hozzá mint a klubtagok.

     Kiadó: Nézőpontváltó Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.