OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2018. április 16., hétfő 14:03

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) - A Kereszténydemokrata Néppárt a holokauszt magyar áldozatainak emléknapján kegyelettel adózik a sokszázezer zsidó származású magyar állampolgár előtt, akit vallása miatt öltek meg.

    A történelemnek ez olyan sötét korszaka volt, amely soha nem feledhető. Nem hagyhatjuk, hogy bármikor olyan szörnyűségek történjenek Magyarországon, mint a holokauszt.
Ezen a napon kettős feladatunk van: emlékeznünk és emlékeztetnünk kell. Fejet kell hajtanunk az áldozatok sokasága előtt és minden erőnkkel azért kell küzdenünk, hogy soha, semmilyen diktatúra vagy ideológia ne nyomoríthassa meg honfitársaink, családjaink életét! Hinni és tenni kell azért, hogy Magyarországon nyugodt, békés, szabad és mindenki számára sikeres jövőt biztosíthassunk! Az áldozatok mellett példaként kell tekintenünk azokra, akik személyes biztonságuk vagy akár életük kockáztatásával is mentették az üldözötteket és hitet tettek az ember szabadsága és méltósága mellett.
Felidézve a 74 évvel ezelőtti borzalmakat, megerősödve kell kiállnunk hazánk és nemzetünk minden tagjának megóvásáért!
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.