OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2018. április 16., hétfő 15:42

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) - A Liberálisok a magyar holokauszt áldozataira emlékeznek

    A Liberálisok éppen ezért ezen a szégyenteljes emlékű napon is azt követelik a kormánytól, hogy fejezze be a Soros-ellenes akcióit! A közlemény elején idézett mondat így szólt: "…egy emberélet kiontása is sok. Fölfoghatatlanul pótolhatatlan hiány". Ugyanígy, ha csak egy ember is méltatlannak érzi mindazt, ami ma Magyarországon Soros Györggyel, illetve a nevéhez kötött listákkal történik, az is sok. És az is fölfoghatatlanul pótolhatatlan hiány, ha nincs ebben a témában tisztességes közbeszéd. A Liberálisok – Bősz Anett képviseletében - a demokrata ellenzékkel együttműködve többek között ezért, a tisztességes közbeszédért, a jogegyenlőségért és a demokráciáért fognak küzdeni a Parlamentben is.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.