OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. április 18., szerda 15:31

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 18., szerda (OS) - Április 13-án lezárult a jelentkezési időszak a tavaszi Osztálykirándulásokra, melyekre idén közel kétszer annyian pályáztak, mint tavaly. A kétéjszakás zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborokban 2017 tavaszán mintegy 6000 osztálykiránduló vett részt, 2018-ban ez a szám több ezerrel nőhet az eddig összesített adatok alapján. Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekért Alapítvány által szervezett különféle táborokba továbbra is jelentkezhetnek az érdeklődők: Balaton-parti Élménytáborokba április 20-ig, az országos Napközi Erzsébet-táborokba április 23-ig, a balatoni Gyógyító Szent Erzsébet-táborokba május 4-ig, az őszi Osztálykirándulásokra pedig május 15-ig lehet benyújtani a dokumentumokat.

    Magyarország legnagyobb táboroztatási programjában, az Erzsébet Táborokban tavaly több mint 100 ezren vettek részt, idén pedig csak eddig mintegy 60 ezer gyermekkel jelentkeztek az intézmények az egy hónapja megjelent felhívásokra. A jelentkezési időszak nyitott: az erzsebettaborok.hu weboldalról elérhető E-Táborok online rendszeren keresztül továbbra is gyermekcsoportokkal jelentkezhet valamennyi köznevelési intézmény a 2018-as nyári táborokra és az őszi Osztálykirándulásokra. A nyári napközi táborokra családsegítő szolgálatok és központok, valamint kötelező közművelődési feladatot ellátó intézmények is pályázhatnak, a balatoni táborokba az utóbbiak mellett gyermekvédelmi intézmények is beadhatják a jelentkezéseket. A gyógyító táborokba egészségügyi intézmények delegálhatnak gyermekeket.
     Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.