OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. április 19., csütörtök 11:31

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2018. április 19., csütörtök (OS) - BRÉKING: Hatályon kívül helyezték a felháborító Budaházy (Hunnia csoport)-ítéletet!

    Csak annyit hallottam: "valamennyi vádlott tekintetében hatályon kívül helyezi" és egy hatalmas örömujjongást. Kimondhatatlanul boldog vagyok, jogászi hivatásom egyik legfelemelőbb perce volt az, amit itt most Strasbourgban telefonvégen éltem meg. Kétfelé húz a szívem, hiszen a "nemzeti kisebbségekkel foglalkozó" munkacsoport vendége most Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács vezetője, elvben ezen a szintén fontos ülésen vagyok, de a munkatársaim segítségével bekapcsolódtam a Budaházy-perbe, amely a Fővárosi Ítélőtáblán folyik. Bár nagyon rosszak voltak a vételi viszonyok, a lényeget hallottam: a magyar jogtörténet egyik legfelháborítóbb, legdurvább jogsértésektől hemzsegő ítéletét a bíróság hatályon kívül helyezte.
Isten óvja és vezesse Magyarországot, Isten áldja Budaházy Györgyöt és a többi hazafit!
Szeretettel Strasbourgból
Morvai Krisztina

     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.