OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. április 22., vasárnap 13:30

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. április 22., vasárnap (OS) - Legyen újra önálló zöld tárca!

    Világszerte egyre többen ismerik fel, hogy Földünk erőforrásai végesek, azok fenntartható használata mindannyiunk közös felelőssége. Mindeközben itthon a Fidesz kormány már 2010-ben megszüntette az önálló környezetvédelmi minisztériumot, ezzel együtt fokozatosan teljesen felszámolta a hazai környezetvédelmet.
A klímaváltozás okozta szélsőségek hatásaival már Európa lakossága is testközelből megismerkedett. Hazánkban is egyre szélsőségesebb a csapadék eloszlása, árvizek és aszályok követik egymást. Pusztul a termőtalaj a nem megfelelő művelés következében. Mezőgazdaságunk fenntarthatóságát feláldoztuk néhány földesúr meggazdagodásának oltárán.
A Jobbik a Föld napján követeli az újonnan megalakuló kormánytól, hogy állítsa vissza az önálló zöld minisztériumot, így biztosítva természeti erőforrásaink legmagasabb szintű védelmét. Ennek megvalósulásáig legerősebb ellenzéki pártként mindent el fogunk követni, hogy a lehető leghatározottabban kiálljunk a jövő generációk magyarjainak érdekeiért!

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.