OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. április 22., vasárnap 14:06

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2018. április 22., vasárnap (OS) - Az MSZP-Párbeszéd szövetség üdvözli és támogatja a tüntetők tegnap megfogalmazott kezdeményezéseit!

    Az MSZP-Párbeszéd szövetség egyetért abban a tegnapi tüntetésen résztvevő több tízezer demonstrálóval, hogy az ellenzéknek - amely az új politikai többséget  jelenti - közösen kell fellépnie a soron következő, meghatározó időközi választásokon.

Ilyen lesz hamarosan a főváros VIII. és XV. kerületében sora kerülő időközi polgármester választás. Ahogy az MSZP-Párbeszéd Szövetség már kifejtette és Karácsony Gergely már miniszterelnök-jelöltsége előtt is javasolta is: előválasztással kell megtalálni mindenhol azt a közös polgármester-jelöltet, aki mögé minden demokratikus ellenzéki párt be tud állni.

Ennek érdekében is az MSZP-Párbeszéd szövetség csatlakozik a közös ellenzéki egyeztetésre vonatkozó meghíváshoz.

MSZP-Párbeszéd Szövetség

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.