2024. április 19. péntek

2018. április 22., vasárnap 14:06

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2018. április 22., vasárnap (OS) - Az MSZP-Párbeszéd szövetség üdvözli és támogatja a tüntetők tegnap megfogalmazott kezdeményezéseit!

Az MSZP-Párbeszéd szövetség egyetért abban a tegnapi tüntetésen résztvevő több tízezer demonstrálóval, hogy az ellenzéknek - amely az új politikai többséget  jelenti - közösen kell fellépnie a soron következő, meghatározó időközi választásokon.

Ilyen lesz hamarosan a főváros VIII. és XV. kerületében sora kerülő időközi polgármester választás. Ahogy az MSZP-Párbeszéd Szövetség már kifejtette és Karácsony Gergely már miniszterelnök-jelöltsége előtt is javasolta is: előválasztással kell megtalálni mindenhol azt a közös polgármester-jelöltet, aki mögé minden demokratikus ellenzéki párt be tud állni.

Ennek érdekében is az MSZP-Párbeszéd szövetség csatlakozik a közös ellenzéki egyeztetésre vonatkozó meghíváshoz.

MSZP-Párbeszéd Szövetség

Kiadó: Párbeszéd