OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. április 22., vasárnap 16:49

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 22., vasárnap (OS) - A Föld napja - Liberálisok: bele tudunk-e majd nézni az unokáink szemébe?

    A vidéki szegénység olyan méreteket öltött, hogy emberek, a törvényi szabályozás ellenére is gyakorta égetnek adományruhától elkezdve ágykereten át, ajtófélfáig és gumicsizmáig mindent, csakhogy megússzák a fagyoskodást. Sem a társadalmi helyzetünk, sem a gazdaságstratégiai tervezésünk nem halad a fenntartható fejlődés felé, és ez a demográfiai adatainkban is megmutatkozik. Nem arról van szó, hogy a magyar párok nem kívánnak gyermeket vállalni, hanem arról, hogy szép lassan a meg nem született gyermekek országa lettünk. Már minden hatodik magyar baba külföldön születik, évente egy kisvárosnyi.

A Föld Napja az idők során a fenntartható fejlődés szimbólumává is vált. A természet tisztelete, a mély tudás, hogy a természet az úr ezen a bolygón, és az ember egy pusztító vendég, akinek most komoly feladata van: minimum megőrizni a jelenlegi helyzetet, de ahol csak tudja, visszafordítani a sokszor visszafordíthatatlant. Egyetlen bolygónk van. Ha nem vigyázunk rá, hogyan nézünk az unokáink szemébe?
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.