OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. április 25., szerda 13:08

A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) - Elérhető a Budapest100 programja. Nyomtatva és a neten is ismerkedhetünk az eseményekkel.

    Május első hétvégéjén ismét itt a Budapest100! Az idei jelmondat: Nyissunk a térre! Mindenkit várnak a parkok, kis és nagy terek, piacok, sétányok. A programban 23 téren 45 ház nyit meg több mint 150 önkéntes, a lakók és az intézmények közös munkájának köszönhetően. Minden szabadon és ingyen látogatható! Ha egy program mégis regisztrációhoz kötött, azt külön jelzik a honlapon. A http://budapest100.hu/ címen letölthető a programfüzet. Az esemény alkalmából ismét elérhető a Budapest100 korábbi történeteit bemutató könyv is.
Háttér: A Budapest100 az egész várost megmozgató civil esemény, amely 2011-ben hagyományteremtő szándékkal indult az OSA Archívum és a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) kezdeményezésére. Felhívja a figyelmet épített környezetünk értékeire, és különböző társadalmi hátterű embereket hoz közelebb egymáshoz. 2017-ben innovatív társadalmi programként SozialMarie díjjal tüntették ki.
Információk:  facebook.com/budapest100
http://budapest100.hu/sajto/sajtoanyag/
Kapcsolat: press.budapest100@kek.org.hu

     Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.