OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. április 25., szerda 14:50

Az Arménia Népe Kulturális Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) - A magyarországi örmények lemondásra szólítják fel az Országos Örmény Önkormányzat elnökét.

    Az Országos Örmény Önkormányzat alelnökei, pénzügyi bizottságának vezetője és képviselőtestületének többsége, az örmény intézmények vezetői, közleményben tudatják az illetékes hivatalokkal, tájékoztatják a közvéleményt, valamint a magyarországi örmény közösséget, hogy az Országos Örmény  Önkormányzat elnöki tisztségét jelenleg betöltő Serkisian Szevántól és a hivatal vezetőjétől az elmúlt évek átláthatatlan működése miatt, valamint az Országos Örmény Önkormányzat, a teljes magyarországi örmény kulturális intézményrendszer, az örmény színház, a hétvégi iskola és óvoda, valamint az örmény újságok működését szándékosan ellehetetlenítő, törvénysértő akadályoztatása, közösségünk létezése ellen irányuló, magatartása, önkényes, felhatalmazás nélküli intézkedései, a nemzetiségi szószólói választásokon tanúsított erkölcsileg és morálisan mélyen elítélendő lépései miatt a mai naptól elhatárolódnak, megvonják bizalmukat, őt azonnali lemondásra és a hivatalból történő, haladéktalan távozásra szólítják fel.
     Kiadó: Arménia Népe Kulturális Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.