OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. május 9., szerda 08:34

A Nézőpontváltó Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. május 9., szerda (OS) - A Nézőpontváltó Egyesület partnere, a Regionális Egészségügyért Alapítvány bemutatja Falevelek c. kötetét, amely gyógyult vagy gyógyulófélben lévő daganatos betegek történeteit tartalmazza. Az érintettek saját megküzdésükről vallanak őszintén, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről. Elmondják, ki és mi segített nekik, és hogyan fordították hasznukra ezt az emberpróbáló helyzetet.

    A gyűjtemény nagyszerű példát mutat betegséggel küzdőknek, de akár az egészségeseknek is, hiszen igazi, csodaszámba menő gyógyulások is megjelennek a könyv lapjain, amelyek időnként hihetetlenek, gyakran megindítóak, de mindenképpen példaértékűek és követésre méltók.
A Falevelek szerkesztője, Fodorné Vincze Anna a könyv születésének folyamata alatt sok beteggel, a legkülönfélébb élethelyzetben lévő, eltérő családi hátterű és személyiségű emberrel találkozott, akiknek hálás, hogy megismerhette őket, mert a történeteik feldolgozása közben ő is megtalálta a saját útját.
Nemcsak a könyvnek, hanem kiadójának, a REGEA Alapítvány tevékenységének is az a célja, hogy a gyógyultak közül egyre többen térjenek vissza az egészségesek világába, és az útközben megszerzett tapasztalataikkal gazdagítsák azt. A könyvben szereplő történetek mesélői és az alapítványban dolgozók a létükkel igazolják, hogy a rák túlélhető. A Falevelek könyvbemutatója a Nézőpontváltó Egyesület MeNŐKlub-estje keretében lesz, amelynek májusi fő témája a női daganatos betegségek következtében beálló korai menopauza testi-lelki vonatkozásai.
    
     Kiadó: Nézőpontváltó Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.